15.05.2020
Διαδικτυακό Σεμινάριο για τα ελληνικά αποστάγματα
Στο πλαίσιο του Bar Convent Broοklyn, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στις 11 Μαΐου 2020 , διαδικτυακό σεμινάριο από τον Johhny Livanos, για τα Ελληνικά Αποστάγματα.

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, ο Johnny Livanos, (ιδιοκτήτης πολλών ελληνικών μπαρ / εστιατορίων στη Νέα Υόρκη , μιλάει για την ομορφιά και την ποικιλία των ελληνικών αποσταγμάτων .
Παρουσιάζει τις κατηγορίες των ελληνικών αποσταγμάτων (ούζο , τσίπουρο, μαστίχα, τεντούρα, ρακόμελο, ΜΕΤΑΞΑ, τζίν) , πώς παράγονται, πώς καταναλώνονται παραδοσιακά αλλά και την χρήση τους σε κοκτέιλ.
Επίσης αναφέρεται στην την κουλτούρα του Έλληνα καταναλωτή αποσταγμάτων.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο εδώ
Πηγή: Bar Convent Brooklyn